Heti menü

Egészséges és finom ételek

Válaszd a neked megfelelőt! Idén januártól a húsos és vegán ételeink mellet, már
kímélő menü is választható!

Ebéd menü

 

Vegán és húsos ételek, melyek készítésénél kizárólag bio alapanyagokat használunk, tej-, glutén-, cukor- és szójamentesek.
A leveseket szűrt vízzel készítjük. Párolás, főzés során Thermomix készüléket használunk, mely alkalmas arra, hogy megőrizze a zöldségek értékes tápanyagtartalmát.

Rendelés

Foodbox

 

Te kiválasztod, mi összekészítjük!
A nyersanyagokat, fűszereket kimérve egy dobozban szállítjuk ki részedre, így hétvégére könnyen elkészítheted a családi ebédet.
Ezzel a módszerrel nem kell foglalkoznod a nyersanyagok beszerzésével, de a főzés öröme megmarad neked. További részletek hamarosan!

Hamarosan…

Kímélő menü

 

Kímélő ételeink készítésénél nem használunk sót, borsot vagy más erős fűszert. Ha nagyon hiányzik a só, étkezéskor hozzá lehet tenni egy kis csipetnyit. Az ételek készítésénél nem használunk olajat, a zöldségeket nagyon kis mennyiségű vízben pároljuk, rövid ideig, hogy az értékes tápanyagok ne vesszenek el.

Kapcsolat

Ételeink kizárólag bio alapanyagokból készülnek, tej-, glutén-, cukor- és szójamentesek. A leveseket szűrt vízzel készítjük és párolás, főzés során Thermomix készüléket használunk, mely alkalmas arra, hogy megőrizze a zöldségek értékes tápanyagtartalmát. Sütés-főzés során rozsdamentes és üveg edényeket használunk, a kiszállítás sem műanyagban történik.

Minden pénteken frissítjük a következő hétre rendelhető ételek megrendelői felületét. Jelenleg Szentendre és környékén, illetve Budapest II – III. kerületében szállítunk ki. A kiszállítás díja Szentendre és környékén (Pomáz, Budakalász, Leányfalu) 450.-Ft / alkalom, Budapest II – III. kerület és Solymár 900.-Ft / alkalom. A megrendeléseket, mindig legkésőbb egy nappal korábban délelőtt 10:00-ig kérjük leadni. Az ételeket minden nap 12:00-ig szállítjuk ki.