Egészséges és finom ételek

Válaszd a neked megfelelőt! Idén januártól a húsos és vegán ételeink mellet, már kímélő menü is választható!

Ebéd menü

Vegán és húsos ételek, melyek készítésénél kizárólag bio alapanyagokat használunk, tej-, glutén-, cukor- és szójamentesek. A leveseket szűrt vízzel készítjük. Párolás, főzés során Thermomix készüléket használunk, mely alkalmas arra, hogy megőrizze a zöldségek értékes tápanyagtartalmát.

Foodbox

Te kiválasztod, mi összekészítjük!
A nyersanyagokat, fűszereket kimérve egy dobozban szállítjuk ki részedre, így hétvégére könnyen elkészítheted a családi ebédet. Ezzel a módszerrel nem kell foglalkoznod a nyersanyagok beszerzésével, de a főzés öröme megmarad neked. További részletek hamarosan!

Kímélő menü

Kímélő ételeink készítésénél nem használunk sót, borsot vagy más erős fűszert. Ha nagyon hiányzik a só, étkezéskor hozzá lehet tenni egy kis csipetnyit. Az ételek készítésénél nem használunk olajat, a zöldségeket nagyon kis mennyiségű vízben pároljuk, rövid ideig, hogy az értékes tápanyagok ne vesszenek el.

További tudnivalók!

Ételeink kizárólag bio alapanyagokból készülnek, tej-, glutén-, cukor- és szójamentesek. A leveseket szűrt vízzel készítjük és párolás, főzés során Thermomix készüléket használunk, mely alkalmas arra, hogy megőrizze a zöldségek értékes tápanyagtartalmát. Sütés-főzés során rozsdamentes és üveg edényeket használunk, a kiszállítás sem műanyagban történik.

Minden pénteken frissítjük a következő hétre rendelhető ételek megrendelő felületét. Jelenleg Szentendre és környékén, illetve Budapest II – III. kerületében szállítunk ki. A kiszállítás díja megrendeléskor, a szállítási cím megadását követően kerül kiszámításra.

Regisztráció nélkül, könnyen és egyszerűen!